4. lis 2012.

Of Orcs and Men, novi video


Of Orcs and Men je akcioni RPG naslov, koga su zajedničkim snagama razvijali timovi Spiders i francuski Cyanide. Prvo, upakovano, izdanje igre pojaviće se sledeće nedelje u prodaji, dok će digitalna verzija biti objavljena 18. oktobra. U nastavku možete da primetite duhovitu komunikaciju koju vode goblin Styx i nabildovani ork Arkail. Spojeni pod neočekivanim okolnostima, osim što se prave da su šaljivdžije, moraće zajedničkim snagama da se probiju kroz mnoštvo prepreka. Zadatak im nije lak, moraju da ubiju ljudskog cara da bi oslobodili svet od njegove tiranije nad ne ljudskim rasama.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Na Steamu je datum izlaska 11. oktobar. Izlazi baš u isto vreme kao i Dishonored i XCOM, nisu uopšte izabrali dobar trenutak za objavljivanje ove igre!:(

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo treba očekivati sa velikom dozom skepticizma. Sistem borbe i samo izvođenje je vrlo slično njihovoj prošloj "RPG" igri, Game of Thrones. Pošto je ta igra bila jedna linearna bljuzgavica, sa povremenim RPG momentima, ne verujem da su mogli da se poprave tek tako. Više od proseka ovo ne može biti, ali uvek ima nade naravno. Nisu radili sami tako da, videćemo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Njihov Game of Thrones nije ništa manje RPG niti lošija igra od npr. Dragon Age serijala. Solidna console RPG limunadica. Čak mi je bolje legao nego DA jer je Martinov svet mnogo interesantniji nego prefarbani Forgotten Realms iz DA igara.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zavisi koji DA. Ako uporediš sa dvojkom, ima smisla donekle.

    GoT nije samo zbog budžeta lošija igra, već je pretrpana konstantnim klanjem jednih te istih protivnika i previše linearnim tokom. Većina izvora koje napraviš je nebitna. Lokacije ne liče ni na šta, dobrih NPC-a jedva i da ima, a poznati likovi su neuverljivi i previše pretenciozni. Martinov svet jeste bolji, ali u knjigama. Jer u igri ne liči ni na šta. Ako je tako treba da bude zamišlje, idem da bacim knjige u Savu odmah.

    Ja bih pre uporedio ovo sa Witcher-om. Cyanide je mlad tim, baš kao što je CD Projekt nekad bio. Krenuli su da prave RPG po uzoru na knjige. Pretpostavljam da su hteli istu slavu, kad ono međutim.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!