23. lis 2012.

Painkiller Hell & Damnation, zapalite čistilište ponovo!

Painkiller Hell & Damnation je rimejk originalnog Painkiller-a, te se protagonista Daniel Garner vraća u akciju. Igru razvija poljski studio The Farm 51, dok će je Nordic Games objaviti već krajem ovog meseca, odnosno 31. oktobra. Naslov teži starovremenim pucačinama, tj. najviše orginalu, tako da znate na čemu ste. Horde demonskih neprijatelja, nivoe koji prelazite kada ih potamanite i sve to uz dobru muziku. U prilogu sledi promo-snimak.


Uzgred, postoje dva, skoro identična, promotivna snimka. Ovaj koji ćete videti na Igrorami je duži i prikazuje više stvari iz igre. Sem toga, po ličnom ukusu autora ovih redova, pesma je za nijansu bolja. Autor je Ojo Rojo, a zove se Monkey Nation.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Prvi deo je legenda ali upropastili su serijal sa hrpom bezveznih jeftinih nastavaka... Nadam se da će ovaj rimejk vratiti staru slavu Painkillera pa da vidimo i neki normalan nastavak!
    Šteta što se People Can Fly sada prebacio na Xbox ekskluzive, ako oni odluče da ponovo naprave nešto slično to verovatno neće stići na PC.:(

    OdgovoriIzbriši
  2. Painkiller serijal mi je uvek bio maximalno bedan, a ovaj njihov promo video... ako je trebao da me ubedi da ga kupim... necu, jos uvek deluje tuzhno. Klon klonova.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!