4. lis 2012.

The War Z, zatvoreno beta-testiranje


Arktos Entertainment i Hammerpoint Games najavili su početak zatvorenog beta-testiranja za MMO The War Z, naslov koji ima dosta toga zajedničkog sa popularnom Day Z modifikacijom za Arma II. Autori javljaju da je The War Z prikupio više od milion registrovanih igrača koji su spremni da se, istraživajući prvu mapu u igri pod nazivom Colorado, suprostave navali zombija.



U prodaju su izašla dva izdanja igre koja su ograničeno vrijeme na popustu, a koja pružaju pristup beta-testiranju. Survivor izdanje košta $19.49 i pruža pristup 31. oktobra, dok Pioneer omogućava pristup 15. oktobra po cijeni od $29.99, a uz to i 15 dolara koje može iskoristiti vaš lik unutar igre, posebno zvanje na forumu i pristup serveru sa mapom Stronghold na mjesec dana. Igru je moguće naručiti putem zvaničnog sajta.


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. DayZ u Americi! :D
    Mislim da se ne isplati dati 20$ za ovo.

    Prvo, prisustvo kupovine (za pravi novac) u ovakvoj igri je po meni promašaj. DayZ i jest zanimljiv zato što zavisiš od onoga što nađeš.
    Dalje, igra i kada izađe iz bete će vjerovatno biti bagovita, jer sumnjam da je godina dana, koliko se igra razvija, dovoljna da se napravi MMO bez bagova.
    Budući da je cijena za ovo i DayZ(Arma II) približna, mislim da se bolje odlučiti za drugu opciju.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!