5. stu 2012.

Mass Effect: Trilogy, sve tri igre na jednoj gomili


Bioware je, sasvim logično, neko vreme imao u planu da objavi kompletan serijal Mass Effect, kao jednu veliku kolekciju. Cena ovakvog izdanja slavne trilogije je 59,99 američkih dolara. Verzija za Xbox i PC biće objavljena 6. novembra, dok će se ona za PS3 pojaviti u prodaji tek u decembru. U nastavku možete da pogledate promo-snimak, ali imajte na umu da sadrži segmente iz svih igara, tako da razmislite pre nego što kliknete na dugme play.



Serijal i pored svih svojih očiglednih mana ima taj specifičan odnos sa igračima, zasnovan i na ljubavi i na mržnji prema njemu. Šepard je postao legenda, njegov brod Normandy i N7 značku ćete pamtiti za života, a svojim klincima i klincezama ćete prepričavati događaje kojima ste prisustvovali u igrama. EA je možda u stanju samo da izbroji novac, ali igrači su u stanju da pamte mnogo lepše stvari, a i momente koji će im duboko ostati urezani u pamćenju.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 8:

  1. Mass effect 2 - najbolji deo u fransizi.

    OdgovoriIzbriši
  2. ^Meni je kec :D

    Cena je dobra za one koji ne poseduju nijednu igru, mada je glupo što nisu ovo izbacili nakon svih DLC-ova za trojku. Verovatno tad sledi nešto tipa Mass Effect: Complete Collection ili slično, da ugrabe još koju paru. -.-

    OdgovoriIzbriši
  3. Jedino kec ima neku širinu, daje osećaj prostora, utisak putovanja po svmiru. Dvojka i onaj skrndelj od trojke me više podsećaju na arkade u zabavnom parku... Lm, imam 1 i 2 na Steamu i ne pada mi na um da ih plaćam ponovo u drugom izdanju, pogotovo što će ovo verovatno biti samo za Origin.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ma prvi deo je neprevaziđen i po meni je jedna od igara u vrhu RPG žanra! Da ne spominjemo jedan od najmoćnijih soundtracka u igrama uopšte!:D Ali nisu ni nastavci nipošto loši. Slažem se sa ovime što je Link_Pain napisao, Šepard i ME serijal su legende i mislim da će godinama posle hejt koji je pratio drugi i treći deo i gluposti koje je EA napravio biti zaboravljeni a da ćemo se svi sećati ME trilogije po lepim stvarima i brojnim nezaboravnim momentima.

    OdgovoriIzbriši
  5. "Jedino kec ima neku širinu, daje osećaj prostora, utisak putovanja po svmiru."
    This.
    Plus, uopšte nisam voleo promenu tona u dvojci, dijaloge, dizajn i ličnosti novih likova etc. Prvi deo je imao "filing" neke classy stare SF serije, drugi deo je kao Sci-Fi Channel-ov jeftini moderni nastavak ili rimejk te serije. Bljak.

    OdgovoriIzbriši
  6. Pa Mass Effect 2 je izgubio taj osećaj prostora i istraživanja svemira najviše zbog toga što su izbacili Mako i istraživanje planeta. To je najgora ideja koju je doneo!:( Kažu da je to bilo dosadno vćini igrača a ono skeniranje planeta u ME2 i 3 je milion puta gluplje i dosadnije... Sa druge strane ME2 ima mnogo bolje napucavanje i side questove od keca iako mi je kec bolji RPG i naravno ima taj specifičan retro šmek. Što reče Link serijal ima neke svoje očigledne mane i mogli bi da tražimo posebne nedostatke svkoj ME igri ali ceo serijal je ipak nešto posebno i neponovljivo.
    Što se tiče ove kolekcije kao fan serijala voleo bih da je imam na polici kada spuste cenu ali bzvz je što DLC za trojku neće biti uključen tako da ME3 iz ovog izdanja neće biti kompletna igra.

    OdgovoriIzbriši
  7. Jos uvek se nisam igrao ovim klikerima. :(

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!