7. stu 2012.

Najavljen Dragonborn DLC


Novi DLC za igru Skyrim, Dragonborn, vodi igrače na ostrvo Solstheim. Negostoljubivi severni predeo prvi put je bio prikazan u Bloodmoon ekspanziji Morrowind-a, čuvenog trećeg dela The Elder Scrolls serijala. Očekuje nas epska borba između dvojice Dragonbron-a, kao i (konačno!) jahanje na leđima zmaja. U nastavku možete da pogledate promotivni snimak.Dodatak će biti objavljen 4. decembra ove godine, najverovatnije samo za Xbox, za početak, što je slična situacija kao što je bila sa Dawnguard-om. PC igrači su ponovo, i pored toga što je najviše kopija prodato upravo za računar, ostavljeni na čekanju.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

 1. Pa izdavačima su konzole uvek na prvom mestu a mi nesrećni PC igrači uvek daleko na zadnjem mestu! Ja sam se navikao na to.:( Bitno je da DLC bude dobar a čekanje će se već nekako izdržati. Ovko već izgleda kao najozbiljniji DLC do sada po količini novog sadržaja i gameplay novina a i drago mi je što ćemo ponovo posetiti jedan deo okruženja iz Morrowinda. Biće to malo odmora od generic fantasy lokacija Skyrima!:D

  OdgovoriIzbriši
 2. Bethesda voli Microsoftov k... kesh i zato su napravili ugovor sa njima da sve ekspanzije prvih mesec dana budu Xbox ekskluziva. Apsolutno idiotski, cega su i sami najverovatnije svesni, ali moze im se.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ne sve nego prve dve, mada ne znam da li su Hearhfire racunali na taj nacin. Sve u svemu back to Morrowind :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Biće "back to Morrowind" kada završe mod totalne konverzije. Ovako, više tamnica, više pegle, svejedno se čeka za PC, meh.

  OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!