21. stu 2012.

Objavljen PlanetSide 2, video


Sony Online Entertainment javlja da je završeno beta-testiranje za MMO pucačinu PlanetSide 2 i igra je objavljena u Evropi i Sjevernoj Americi. Igrači se mogu pridružiti jednoj od tri fakcije koje čine Terran Republic, New Conglomerate i Vanu Sovereignty, te ući u rat za prevlast nad planetom Auraxis.











Igra nudi izbor od 6 klasa, različito naoružanje, opremu i vozila koje je moguće unaprijediti prema sopstvenom ukusu koristeći drvo vještina. PlanetSide 2 takođe omogućava pristup sajtu Twitch.tv neposredno iz igre. Besplatna je za igranje iako postoji i mogućnost mjesečne pretplate po cijeni od $9.99 čime dobijate različite bonuse i kozmetičke dodatke.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. E konačno da i vi spomenete PlanetSide 2 :D
    Ja pratim razvoj od početka i do sada sve što sam vidio, a vidio sam mnogo, ostavilo je samo pozitivne utiske na mene.
    Ogromne mape - kontinenti, ogroman broj igrača na jednom serveru, konstantnost borbi, smjena dana i noći, grafika i još mnogo toga, plus solidna marketinška kampanja koju su vodili vjerujem da će obezbjediti veliku bazu igrača.

    Jedino što mi nikako ne godi je velika hardverska zahtjevnost, ali i to je dijelom opravdano kada se uzme u obzir veličina mapa i količina akcije po mapi/serveru.
    Neko iz tima je ranije izjavljivao da kada igra izađe da niko neće imati dovoljno jak hardver da potjera igru kako su je oni zamislili.. To mnogo govori.. Mada, možda su se stvari promjenile od tada..
    Uf jesam se raspis'o :D

    OdgovoriIzbriši
  2. kod mene ovo ne radi ni na low podešavanjima.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!