7. pro 2012.

Gold Club: Decembar 2012

Šta je Igrorama Gold Club? Posredi je grupa najaktivnijih čitalaca kojima su obezbeđene posebne pogodnosti. Pozivnicu dobijaju samo aktivni čitaoci koji napišu određen broj komentara svakog meseca, koristeći svoj jedinstveni Google/Blogger nalog za prijavu na sistem. Pored učešća u ovim nagradnim igrama, članovi Gold Grupe imaju pristup privatnoj sobi na forumu, gde mogu da saznaju koje recenzije pripremamo, sa kojim razvojnim timovima ćemo razgovarati, dogovore partiju omiljene multiplayer igre sa saradnicima ili pogledaju prvu sličicu narednog stripa.

Ukoliko ste član Gold Grupe a još uvek nemate pristup ovom delu foruma, ostavite u komentaru svoj forumski nadimak, kako bismo vas pozvali!

Prošlomesečne, rođendanske dobitnike, možete da vidite ovde.

U decembru pozivamo sve čitaoce koji su napisali 10 ili više komentara tokom novembra. Sama pozivnica Igrorama Gold Clubu ne znači i automatsko prisustvovanje izvlačenjima koja se organizuju za članove. Prijavljujete se samostalno za svaku igru koja vas interesuje, a još uvek je nemate. Puna pravila servisa SteamGifts možete pronaći i pročitati ako kliknete ovde.

Nažalost, novi čitaoci mogu imati problem sa registracijom, jer servis zahteva da na Steamu imate igara u vrednosti 100 američkih dolara, čime dokazujete da je reč o vašem nalogu, a ne o na brzinu otvorenom lažnom nalogu koji biste koristili da više puta uđete u isto izvlačenje i tako prevarite sistem. Na sreću, svakodnevno postoje sniženja na Steamu i uz malo ulaganja možete pekoračiti granicu na vreme.


Pozivnicu su ovog meseca zaslužili sledeći čitaoci: Ogisha, Dusan Popovic, Goran Arsenić, Lepi*, MiNed, L@zar*, Batistuta, Bogysha, Marko F. i Jova Zmaj. Čitaoci označeni zvezdicom još uvek nisu javili link do svog steam-profila, pa ih pozivamo da to učine u komentarima na ovaj članak.

Svi nabrojani biće u prilici da učestvuju u "Gold Club" izvlačenju za Ship Simulator Extremes kolekciju od 20. do 25. decembra. Srećno!
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!