4. pro 2012.

GTA Vice City se vraća na Steam?

Rockstar je nedavno bio prinuđen da povuče igru GTA Vice City sa mreže Steam. Razlog leži u pravima na neke od pesama koje se emituju na radiju u igri. Naime, naslednici pokojnog kralja popa, Majkla Džeksona, zabranili su dalje korištenje određenih pesama u ovom naslovu, nakon što je desetogodišnji ugovor istekao. Rockstar je javio da će pokušati da sklopi novi dogovor sa nosiocima prava, ili pronaći drugo rešenje. Neki igrači su predložili da se pesme jednostavno izbace, a igra vrati u prodaju.


Tako će izgleda i biti, sudeći po osveženoj verziji "omota" ove igre na Steam-berzi. Sve donedavno, ova igra bila je obeležena rečima "Steam Gift - Grand Theft Auto: Vice City", a sada uz naziv stoji i odrednica "Old Audio", što veoma lako može da znači da će se uskoro u prodaji pojaviti verzija sa novom muzičkom podlogom. Nije li to jedini razlog da se naznači razlika - postojanje dve različite verzije iste igre?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 7:

  1. Nema ništa lakše nego da izbace sporne pesme kao što su uradili sa novom verzijom za Android i iOS! Još ako dodaju unapređenja iz mobilnih verzija (čekpointi tokom misija i poboljšana grafika) odmah pada novi prelazak!:D

    OdgovoriIzbriši
  2. ma nek izbace te pesme i to je to

    OdgovoriIzbriši
  3. Aj vazi Majkela da mi izbace.

    A sed ju vona bi starten samtin,
    ju gat tu bi starten samtin

    OdgovoriIzbriši
  4. Možda stave Alien Ant Farm :P

    OdgovoriIzbriši
  5. Nostradamusa mu, vratiše ga: http://store.steampowered.com/app/12110/ XD

    OdgovoriIzbriši
  6. Ma i ovako je djubre pesma. Brisi! :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!