12. pro 2012.

Mionix NAOS 8200, miš za igru


Mionix je predstavio novi miš za igru visokih preformansi pod nazivom NAOS 8200, koji je prema riječima ove firme najbolji koji su ikada proizveli. Posjeduje laserski senzor sa osjetljivošću od 8200 dpi, a pokreće ga 32-bitni ARM procesor, koji radi na 72Mhz.





NAOS 8200 sadrži 128kb ugrađene memorije za čuvanje macro kombinacija, a može se pohvaliti i dizajnom visoke ergonomičnosti. Posjeduje LED sistem osvjetljavanja čiju je boju moguće podesiti po sopstvenom ukusu. Tu je još i mogućnost promjene macro profila i dpi vrijednosti tokom igre, različiti svjetlosni efekti i alatka za provjeru kvaliteta radne površine. Cijena mu je €89.99.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 7:

  1. I misevi imaju procesore i memoriju za kombinacije tastera, pa kuda ide ovaj svet!? Nek naprave normalan mis do 30 evra i kraj!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo je miš pravljen za ozbiljne profesionalne PC gamere a njima nije problem da izdvoje i mnogo više para za najbolju opremu! Isto tako možeš pitati koja je poenta kupovine najskupljih grafičkih kartica...

    OdgovoriIzbriši
  3. Animimiranje?
    Ima Lepi donekle pravo. Boxer nije igrao sa ovakvim mišonjom kada je počeo da razvaljuje u Starcraft-u. za danas iskreno ne znam preko čega izvršava genocid na globalnim serverima.
    Mada, ovaj miš nema ni dodatne dugmiće koliko vidim. Ispade da je interesantan samo po memoriji i procesoru. Možda grešim?

    OdgovoriIzbriši
  4. @ L@zar
    Losije poredjenje odavno nisam cuo

    OdgovoriIzbriši
  5. Poređenje je sasvim na mestu! Ti ne razumeš čemu ovo jer ti je za igranje dovoljan običan jeftini miš. Isto kao da neko pita čemu skupe grafe kada može da tera igre i sa jeftinim low end hardverom.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!