24. sij 2013.

Naručite unapred Bioshock Infinite da dobijete bonus

Izgleda da je Bioshock Infinite toliko loš da, ne samo što nisu smeli da ga objave tokom zimske sezone, autori sada pokušavaju da podmite igrače kako bi što pre naručili njihovu igru - na neviđeno. Sitni dodaci oduvek su bili šargarepa za igrače MMO naslova, ali silazak tih dodataka u solo vode je postao zabrinjavajući.



Naručite odmah i dobićete dodatak za ubrzanje, dodatak koji olakšava izbegavanje, jačanje oružja... Nije li to... varanje? Kvarite sopstvenu igru papani! Još daju i 500 virtuelnih dukata... Sramota!
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Dokle god te stvarčice nisu obavezne za prelazak igre, interesovaće me koliko i šeširi u Team Fortress 2. Brine me da ne pređe u trend da recimo prodaju igru jefitnije uz obavezne mikrotransakcije unutar igre...

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo je već odavno standard za preordere tako da ne vidim problem! Obično se uz preordere dobijaju neki jači itemi od onoga što se može naći na početku igre, in-game novac, nekada neki ekskluzivan quest u RPG igrama, nekada ekskluzivna mapa u pucačinam sa multiplejerom... Tako je već godinama! Ko ne želi da koristi te pre order bonuse i ne mora jer ga ništa ne primorava na to.
    A za sam Bioshock Infinite sam siguran ne samo da neće biti loš nego da će biti jedna od najboljih igara godine.:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Bioshock Infinite Pack...hahahaha :D
    Koliko se sećam, Dishonored ovakvu promociju nije imao, zar ne?

    OdgovoriIzbriši
  4. Ma imao je i Dead Space 2... al baš zato kažem, koja je fora napraviti tešku igru, a onda ljudima koji pre-orderuju, jer najviše žele da igraju, dati nešto što im uništava doživljaj?

    A to sa uzdržavanjem... ma da...

    Što se tiče nekadašnjih poklona, "u ono vreme" bili su to kodovi za beta-testove budućih igara istog tima, eventualno neka šminka...

    OdgovoriIzbriši
  5. S tim što je Dead Space 2 došao direktno iz EA marketinške mašinerije. Ovo je već druga priča.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!