5. sij 2013.

Uživo, Spec Ops: The Line


Večeras od 22.20h uživo emitujemo igranje naslova Spec Ops: The Line. Reč je o akcionoj igri sa pogledom iz trećeg lica, koja je zamišljena tako da predstavlja izazov za moral, jer stavlja igrača u nezamislive situacije i posmatra kako će reagovati.

Posmatrajte i vi uživo, komentarišite koristeći priloženi chat, dajte predloge i šaljite "želje i pozdrave". Ukoliko pak propustite prenos uživo, snimak ćete moći da pronađete u arhivi po završetku emitovanja.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Šteta što sam promašio da pratim uživo, a snimak sam pogledao i dobro je ispalo za prvi put. Podešavanja zvuka su ok, sve se jasno čuje.
    Jedino bih preporučio malo više komentara, radi atmosfere. :D

    Što se igre tiče...
    Čovjek pronalazi crnu kutiju i pokreće se audio zapis i transkript razgovora u kabini. Strašno!
    Lijepo je to što su pokušali da malo prošire priču, detalj o padu aviona, ali ovo je glup način za to. Flešbek u trejleru za Metro Last Light je istu stvar odradio na maestralan način.
    Loše!

    I da... Ono sa imenom je ispalo ekstra, dobro me je nasmijalo. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Naravoučenije: Treba streamovati samo igre koje su daleko od linearnih, dakle, sandbox, roleplay, avanture sa račvanjima i više krajeva... jer onda gledalac može da uživa ako je igrao (jer nije sve uradio isto kao streamer), ali i ako nije igrao (jer možda neće igrati barda nego patuljačkog barbariana, šta god).

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!