7. velj 2013.

Najavljen Obscure


Da li se sećate jedne igre od pre desetak godina, tinejdžerskog survival horora smeštenog u srednju školu u kojoj se dešavaju čudne stvari? Da li vam se ime Obscure čini poznatim? Grupica ljudi odgovorna za tu igru, osnovala je Mighty Rocket Studio i odlučila da povampiri franšizu ali ovoga puta u potpuno drugačijem ruhu.

Novi Obscure je 2.5D platformska co-op pucačina koju možete igrati solo ili u društvu. Četiri različita lika, svaki sa sebi svojstvenim specijalnostima, horde zombija, čudovišta i nezamislivih karakondžula, odlično dizajnirani i akcijom nabijeni nelinearni nivoi, tone oružja, specijalki... samo je delić onoga što Mighty Rocket obećava u svojoj novoj igri. No ipak nisu zaboravili ni korene, pa se tako osećaju i lagane primese survival horora u vidu vrlo ograničene municije i retkih paketića prve pomoći.


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Šteta, a baš sam gotivio prethodne igre. Ovo ni malo ne liči na pravi Obscure. :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Oba ObsCure-a su mi bila skroz ok. Jedan od njih je imao i ceo nivo na kraju ko je imao živaca da odgleda kredits do kraja.

    OdgovoriIzbriši
  3. Šta je kog vraga ovo...
    Obscure je bio dobar, lepe grafike i dovoljno strašan da padneš sa stolice. Ali, šta je ovo?! Pobogu, imaćemo Bioshock koji nije Bioshock, ME koji nije ME i sada Obscure koji nije Obscure. Pa žene nemaju takve hormonske promene. Ne mož' se navići. Kao da mi kažu da je plavo u stvari žuto, a ja ćorav nisam.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zar baš niko više ne želi da pravi staromodne survival horror igre?:(

    OdgovoriIzbriši
  5. ovo je neopjevano s*anje!

    Sa ovim dijelom igra definitivno gubi svoj identitet. Prva dva dijela su bila fantasticna!

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!