5. velj 2013.

Najavljena igra The Witcher 3: Wild Hunt


CD Projekt RED najavljuje treći deo u serijalu o Witcheru Geraltu! Nevažni detalji u stranu, evo šta kažu autori: Igrači će slobodno putovati kroz šume, preko jezera, planina, kroz gradove i sela. Svaka oblast naseljena je prepoznatljivim narodom koji ima svoje običaje, legende i probleme. Svet igre The Witcher 3: Wild Hunt je oko 30 puta veći nego onaj u naslovu The Witcher 2!



Posredi je poslednja igra u serijalu o Witcheru, jer autorski tim ne želi da razvlači jednu tako kvalitetnu temu u beskraj, sve dok se ne otrca i postane dosadna. Igra će biti objavljena tokom sledeće godine, a kako bismo svi zajedno proslavili ovu najavu, prethodne igre iz serijala biće snižene za -50% tokom naredna 3 dana.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 12:

  1. Opa, žele da se nadmeću sa Skyrimom!:D Ovo se jedva čeka! Da vidimo hoće li zbaciti Bethesdu sa trona, prva dva Witchera su vrhunske igre ali treći deo zvuči daleko ambicioznije!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo je prva igra koju cu pre-orderovati.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tako iznenada... očekivao sam da godinama nećemo čuti vesti o novom Witcheru :)
    Svaka im čast.

    OdgovoriIzbriši
  4. Secam se da se negde oko najave Sajberpanka spominjao neki neimenovani dark fantasy RPG projekat koji je zapravo vise odmakao u razvoju nego sam Sajberpank. Tako da ovo i nije neko preveliko iznenadjenje. Da vidimo jos informacija pa pre-order na GOG-u ko i pre.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ima još nekih pričica i citata, al' mrzelo me da nabrajam. Sve u svemu, nelinearnost, Arcanum/Fallout u RED Engine v3, kraj priče o Geraltu.

    OdgovoriIzbriši
  6. Sad gledam screenshotove i mora se priznati da je ovo pravi next gen naslov! Grafika već bolja od one u dvojci (a slike su iz rane verzije igre, kažu gotova igra će izgledati mnogo bolje) a radi se o full open world igri bez učitavanja. Kakva li će mašina biti potrebna da se ovo igra u punom sjaju...

    OdgovoriIzbriši
  7. Sve što su do sada otkrili zvuči dobro, možda i previše dobro.
    Nadam se da ovo neće biti njihov Gothic 3.;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Geralt ima bradu :D

    Mislim da nema koga CD projekt da gura sa RPG trona. Poljaci i jesu odavno na njemu, a i po grafici u igri.
    Skyrim jedino u čemu može da vodi, a verovatno će uvek i voditi, jeste prodaja. Inače je igra tupava, a posle desetak sati i neviđen smor. Da nema fazona sa strelama, te modifikacija, pao bi u zaborav kao i Fallout 3. Odavno drobim da Bethesda jedva da napravi išta novo i bitno u svojim igrama, ali mislim da je poređenje sa njihovom igrom bilo u svetlu veličine sveta u Witcher-u 3. Čak i tako, nadam se da će da ga napune svim i svačim, ponajviše kvalitetnim zadacima. Jer da prolazimo kroz 1000 sličnih tamnica nema poente ako nije MMO.

    OdgovoriIzbriši
  9. Pa TES i prva dva Witchera su bili potpuno različite igre i nije ih uredu porediti, nisu do sada ni bili konkurencija Bethesdi. Ali Witcher 3 je punokrvni open world a Bethesda u ovom trenutku jeste kralj open world RPG žanra! Da je Skyrim baš toliko loš sigurno ne bi i CDP i Bioware (DA3 će isto najverovatnije biti open world) odlučili da krenu istim putem!:D

    OdgovoriIzbriši
  10. Pa kažem, poređenje je zbog veličine sveta. Ali to povlači i druge stvari u RPG igri, kao što je linearnost. Sem toga, nije ni Skyrim prva igra sa otvorenijim svetom, a neće biti ni poslednja. Mirko je pomenuo Gothic 3 s razlogom. Sjajna igra (meni lično i bolja i bogatija od Skajrima), ako primeniš 2gb patch. Ali to je razvojni tim trebao da uradi pre nego što je naplatio bugfest.

    DA2 i DA3 ne može da presmrdi...ako se još nečemu kvalitetnom nadaš od Bioware-a, skidam ti kapu za nepokolebljivost. Mislim da su izvršili samoubistvo odavno, a da ih sada zli nekromanser EA kontroliše kao nemrtve sluge.

    OdgovoriIzbriši
  11. Dzaba ti i taj 2 GB patch. Gothic je kul, ali smori vremenom. I to ZESTOKO smori.

    OdgovoriIzbriši
  12. Gothic 3 sam spomenuo zato što je školski primer preterano ambiciozne igre koja je uništila do tada uspešan serijal i skoro ubila kompaniju koja ju je napravila.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!