2. velj 2013.

Path of Exile, nove slike

Samostalni razvoji tim Grinding Gear Games nastavlja sa unapređivanjem jedne od najiščekivanijih igara ove godine, koja je nedavno proglešena i za "Players' Choice Best Upcoming Game" na sajtu zajednice IndieDB, te konačno stigla do otvorene beta-test faze. Posredi je besplatan za igranje RPG po imenu Path of Exile, koji će podržavati mikro-transakcije, ali se autori kunu da kupovina predmeta neće dovesti pojedine igrače u prednost nad ostalima. Pogledajte slike u nastavku.
















Ako nemate Torchlight 2, evo prilike da zaigrate nešto slično - potpuno besplatno! Štaviše, preporučujem svim ljubiteljima izometrijskih roleplay igara da isprobaju Path of Exile, jer ova igra zaista obećava. Posetite zvanični sajt i prijavite se za otvorenu betu.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Igrao sam malo u zatvorenoj beti i evo sada reših opet da probam. U pitanju je sjajna igra, čak preferiram ovo pre Torchilight-a zbog mračnije atmosfere. Jedino su možda mogli da dodaju malo customizacije za likove, ali to ni nije toliko bitno. Topla preporuka od mene. :)

    Što se mikrotransakcija tiče, za sada su to uglavnom: slotovi za inventar, više likova, animacije plesa i custom efekti za magije i magična oružja.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!