21. velj 2013.

Watch Dogs, nove slike i video

Dan posle prezentacije nove Sonijeve konzole PlayStation 4 (na kojoj zapravo nije prikazana sama konzola) Ubisoft javlja da će igra Watch Dogs premijerno da se pojavi baš na ovoj platformi, te će nešto kasnije postati dostupna za PC i ostale spravice. Nije idealna situacija, ali ako to znači da ćemo, umesto lastgen porta, dobiti nešto što izgleda i funkcioniše kao što je prikazano u promotivnom snimku, ne mogu da se bunim. Uglavnom, igru razvija Ubisoft Montreal, u ulozi ste lika po imenu Aiden Pearce koji je nekakav osvetnik što uz pomoć mobilnog telefona hakuje gradski operativni sistem ctOS i tako se igra sa kamerama, bankomatima, signalizacijom... i životima.










Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 16:

  1. Kako dobro ovo izgleda!o.O GTA V recimo po meni izgleda dobro ali ovo u poređenu sa GTA V izgleda kao igra iz druge galaksije!:D
    Kao da sam gledao neki modern day AC kad sam video parkur i onu poteru!:D Izgleda da će postojati ogroman broj načina da se objekti iz okoline koriste pomoću hakovanja.
    Samo da bude bolji port od AC3 pošto ne želim ni da zamislim kako bi igra sa ovakvom grafikom radila ako bude neoptimizovana kao AC3.:(

    OdgovoriIzbriši
  2. Ово изгледа врхунски, нема шта. Само тешко да може да има већи флуид од ГТА.

    OdgovoriIzbriši
  3. Izgleda jako dobro, ali me gadno nervira. Lik je haker, besprekorni pistoljdzija, i jos radi parkur? To jedino ako je Supermen. A Supermenova po igricama mi je malo preko glave.

    A logika je - zaustavi kriminalca i uhapsiga, pa onda dozvoli da se nekoliko hiljada dolara gradske imovine u vidu policijskih automobila unisti, i ugrozi zivote tih istih policajaca?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tip je skoro pljunuti Merlin iz onih drugih Hronika Ambera za koje se svi pretvaraju da ne postoje. Genijalni haker, vrhunski atleta, pošto je ovo video igra kladim se da će sve ribe luditi za njim... Najjače, najavili su multiplejer mod u kome će igrači moći da upadaju u svetove drugih igrača kao neprijateljski nastrojeni hakeri. Uz malo mašte možeš da gledaš na to kao sposobnost glavnog lika da putuje u druge dimenzije. Savršeno lol (pa skoro savršeno, lik očito nije čarobnjak i polubog ali to bi bio overkill čak i za Ubisoft).

      Izbriši
    2. Ovo je i meni upalo u oko, ali onda sam se setio šta kaže demonstrator na početku - to nije misija, to je snimak kako on luta gradom. Da je igrao neko drugi, ne bi uništavao imovinu itd. Poenta snimka je da pokaže da može u sekundi da uspori vreme, hakuje stubove da izađu i stopiraju saobraćaj ako mu je to neophodno itd.

      Glavni lik - to si ti...

      Izbriši
    3. Da, izabrali su video koji pokazuje šta je sve moguće raditi u igri! Što se tiče protagoniste uopšte ne znamo ništa o priči i njegovoj ličnosti.

      Izbriši
    4. A i to sto kazete... Uvek mogu da se pretvaram da nisam atleta, pa zastanem kada vidim metalnu ogradu. Ili ne koristim pistolj uopste jer ne znam da pucam.

      Ko se to usudjuje da se pravi da ne postoje druge Hronike Ambera!? Pa knjige su odlicne, cak i da nisu potpuno na nivou prve trilogije!

      Izbriši
  4. "Dan posle prezentacije nove Sonijeve konzole PlayStation 4 (na kojoj zapravo nije prikazana sama konzola) Ubisoft javlja da će igra Watch Dogs premijerno da se pojavi baš na ovoj platformi"

    Da izdvojim ovaj deo prvo.
    Lep je ovaj Hackassassin's Dogs, ali dok ne vidimo nešto što nema veze sa brutalnom akcijom meni lično je svejedno. Obećavanja za portovanje takođe, dok ne dođe prvi port neću ni da se nadam nečemu kvalitetnom.
    Takođe, kriminalac na snimku je nekako bezveze osmišljen. Napada ženu nožem, kidne da ga lik ne uhvati i onda u gomili ljudi izvadi pištolj i puca na junaka kao da je svejedno. Nadam se da cela poenta igre nije samo to, da juriš takve "kriminalce".

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako malo detaljnije analiziraš, kriminalac je odrađen ok i to što puca među gomilom i nije čudno. Lik krši sudsku zabranu prilaza, a čim ju ima znači da ima istoriju nasilnog ponašanja, i nožem prijeti majci svog djeteta. Takvim ljudima nije problem ubiti nekog dok pokušavaju spasiti sebe.

      Izbriši
    2. Odlično si to primetio!:D To je još impresivnije zato što je ovo samo sporedni event kojih će biti ogroman broj u igri. Ubisoft stvarno pridaje veliku pažnju detaljima!

      Izbriši
    3. Istina, nisam. Pogledah ponovo, imaš pravo, slaže se sa dizajnom tog konkretnog kriminalca. Ali to je jedan u milion i dalje, onaj koga su prikazali masi. Iskreno se nadam da će da paze na svaki detalj, a ako to urade, skidam im kapu.

      Izbriši
  5. Ne znam, ovo čak nisu ni prikazali na PS-u tokom prezentacije. Video je napravljen pre toga, igra radi na PC-u koji bi trebalo da pruža slične performanse kao PS4. Kontrolisano okruženje, plus ovo deluje veoma skriptovano (iako tvrde da apsolutno nije).
    Želim da verujem da su sličnosti AC-om samo površne i da igra zaista nudi visok stepen slobode tokom igranja ali... Ubisoft. Ne znam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S obzirom na to da će PS4, za razliku od trojke koji je imao sasvim drugačiju arhitekturu, u suštini biti x86-64 PC sa AMD procesorom i grafikom... verujem da si u pravu, takve mašine postoje odavno.

      Izbriši
  6. http://www.dsogaming.com/news/watch-dogs-was-running-on-a-pc-and-not-on-a-ps4/
    Hm izgleda su ovo stvarno terali na PC-ju.
    Za mene je to dobra vest!:D Nema brige oko lošeg porta ako PC verzija već postoji i ako igru predstavljaju baš na PCju!:D
    Čudi me samo što im je Sony to dopustio.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sony može da ucenjuje male, polu-samostalne timove i natera ih da rade ekskluzive i slično, al' ovo je ipak Ubisoft. Šta misliš ko bi više para izgubio kad se Watch Dogs ne bi pojavio na PS4, Sony (koji konzole daje ispod cene pa zarađuje procenat od svake prodate igre za njih) ili Ubisoft koji je već najavio da će igra biti dostupna gotovo na svakoj platformi koja je trenutno dostupna? :)

      Izbriši
  7. Ko zna bolje nek napravi, meni je igra odlicna. ;)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!