22. ožu 2013.

Najavljen Might & Magic X: Legacy

Više od deset godina od poslednjeg, a skoro trideset godina od prvog izdanka ovog serijala Ubisoft, vlasnik licence nakon što je 3DO bankrotirao, se odlučio da nam podari novu M&M role play igru. Za igru je zadužen malo poznati Limbic Entertainment, mada se može reći da imaju iskustva jer su bili angažovani i oko šestog nastavka popularnih Heroja.


Kako autori igre obećavaju biće to jedinstveno RPG iskustvo iz prvog lica, koje sadrži suštinu ranijih Might & Magic igara, obogaćeno mnoštvom novih detalja. Igra će predstavljati svojevsran prequel za Heroes of Might & Magic VI, a priča prati četvoricu odvažnih avanturista upletenih u intrige i političke mahinacije u gradu Kartalu, oslabljenom stalnim borbama između fakcija željnih vlasti. Ako ste pomislili da će ovo biti još jedna u nizu akcionih RPG limunadica, grdno se varate - najavljeno je da će izvođenje biti potezno, baš kao i u ranijim delovima. A kako će zaista izgledati, videćemo do kraja ove godine.


Za više informacija posetite zvanični sajt igre.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Mogao bih i bez grid-based kretanja, Ashan je neverovatno dosadan svet i artstyle bi mogao biti bolji. Ali hej, novi Might & Magic! Novi Might & Magic koji LIČI na Might & Magic. Ne neki akcioni... cinematic.. reboot... crap.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!