19. tra 2013.

Prvi pogled na unutrašnje zlo

Znate ono kad smo pre neki dan rekli da će Bethesda da otkrije koju to novu igru spremaju. E, pa posle nekoliko šturih najava, konačno se pojavio trejler. Ispada da je posredi igra The Evil Within. Kažu da će to biti neka mešavina akcije i horora. U planu su i nastavci, a prva igra će se pojaviti sledeće godine za sve veće platforme. 

Šef razvoja je Šinđi Mikami, poznat po tom što je radio Resident Evil i njegove nastavke. The Evil Within je već u proizvodnji nekoliko godina. Kompaniju koja je razvijala ovu igru kupila je firma Zenimax, koju poseduje Bethesda. To ime, Zenimax poznato vam je po tome što Zenimax Online Studios razvija The Elder Scrolls Online

I tako. Šta ima novo kod vas? Ništa od Fallout-a 4, ali možda je tako i bolje, zar ne?


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 7:

  1. Mikami kaže da bi ovo trebao da bude njegov povratak "čistom" survival horror-u. Ono što su do sada otkrili mi se jako sviđa, definitivno vuče na ono što su Resi i Silent Hill nekada bili.
    Na slikama se vidi RE4 kamera i TPS akcija ali Mikami *tvrdi* da će igrač biti izuzetno ranjiv, municija i zalihe će biti jako retki, mnoge monstrume će biti moguće ubiti samo upotrebom zamki i okoline a od nekih je moguće samo bežati ili se sakriti etc.

    OdgovoriIzbriši
  2. Izgleda nisu baš svi veliki izdavači digli ruke od pravih survival horror igara!:D Jedva čekam, očekujem da ova igra bude pravi naslednik Resident Evil serijala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zasto naslednik i kako? Dve razlicite igre...

      Izbriši
    2. Zato što je Shinji Mikami tvorac Resident Evil serijala a ovo za sada zvuči kao igra koju su fanovi starih RE igara dugo čekali!

      Izbriši
  3. Ideja izgleda dobro, bar tih 5% (od tolikih godina razvoja) koje smo videli. Kako li će sve to da izgleda na delu me najviše interesuje zbog učešća jednog iskusnog japanca. Kod njih je drugačiji sistem nego na zapadu, pretpostavljam, tako da će da bude veoma zanimljivo.

    Ipak...
    Hvala svim svecima, imenovanim i neimenovanim, da Bethesda ne radi još jedan Fallout. Imaju njihov Scrolls, možda i Prey 2 jednoga dana, evo sada i ovo. Dosta im je.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Niko nije rekao da ne rade Fallout 4. Njihov najveći tim zadužen za RPG igre je prešao na novi projekat koji sigurno nije ni sledeći TES ni novi IP!;) Obećali su nekoliko velikih najava za ovu godinu. The Evil Within je najavljen, Doom 4 verovatno čeka Quakecon a za FO4 100% očekujem da bude najavljen do kraja godine.

      Izbriši
  4. Taj čovek je među najodgovornijima za ono što se desilo sa survajval hororom. Nije pametno očekivati previše od njegove nove igre, siguran sam da bi današnji Resident Evil bio obična pucačina iz trećeg lica čak i da je Mikami ostao u Capcomu.;)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!