15. svi 2013.

Allods uporno odbija da umre

Ruska MMORP igra Allods Online će 5. juna dobiti novo osveženje pod nazivom Path to Victory. Najvažnija stvarčica koju ovo osveženje donosi sa sobom je mogućnost da igrači sami kreiraju instance na svojim privatnim posedima koje će drugi igrači moći da napadnu i poharaju ako uspeju da poraze sve postavljene čuvare.

Od bitnijih noviteta tu je i profesija kovača oružja, a warrior klasa je dobila potpuno prerađeno stablo veština. U narednih nekoliko nedelja koliko je preostalo do izlaska Path to Victory biće organizovan niz dešavanja u igri i van nje, na kojima će igrači moći da osvoje zanimljive ingame nagrade. Allods je do sada više puta proglašavan za klinički mrtvu igru, ali uvek je nekako uspevao da se izvuče, pa ostaje da vidimo da li će novi apdejt biti preko prekopotrebna injekcija adrenalina ili samo još jedan ekser u mrtvačkom kovčegu.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Mora da su ubeđeni da taj sistem koga ima i Neverwinter, gde igrač pravi nešto što će i drugi moći da iskuse, spas od propasti. Osećam novi talas, novi trend. Mada ne verujem da će mnogo da pomogne.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jao, cuti! Doslo mi pre neki dan da ga skinem...

    OdgovoriIzbriši
  3. Ta igra je jedan veliki fejl na so many levels! Zelim joj propast, ali pravu.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!