31. svi 2013.

Objavljena igra GRID 2

Novo čedo nekada slavne izdavačke kuće Codemasters ugledalo je svetlost dana. Trkačka arkada GRID 2 može da se kupi na mreži Steam i u drugim prodavnicama, a u čast objavljivanja predstavljen je i novi promotivni video, koji prikazuje neke staze i automobile. Paralelno sa objavljivanjem igre, proradila je i mreža Racenet, kojoj je pristup u potpunosti besplatan, a omogućava poređenje rezultata među vozačima, zajedničko igranje na Internetu i mnogo toga drugog. Ne znam ima li potrebe za drugim utiskom posle prvog, ili ćete sačekati recenziju?







Naša je preporuka budućim kupcima igre da svakako nabave volan, ili barem gamepad, jer igranje na tastaturi, iako teoretski moguće, nije baš najbolji izbor.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Čudi me da nikako ne mogu da optimizuju kontrole na tastaturi.
    Prethodne CMR igre su radile ok. Zaboravih šta je bilo sa Dirt igrama al čini mi se da nije bilo baš veselo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Heh, ne mogu... Povukli su TOCA3 sa Steama pre nekoliko godina bez ikakvog vidljivog razloga. Tek kasnija pojava "nastavaka" pokazala je da je razlog to što je starija igra imala u jednom pakovanju sve što nove donose u dve različite serije, te daleko bolje urađeno.

      Problem sa gotovo savršenom igrom je što ne možeš da je prodaješ iznova na svakih godinu dana. Neki budući nastavak će sigurno popraviti tastaturu... dodati pokazivač G-sile i lokator oštećenja... I tako u krug, dok se ne vratimo na početak.

      Izbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!