24. svi 2013.

Vikend sniženje: Darkness II & Spec Ops Pack

Digitalna prodavnica Green Man Gaming tokom narednog vikenda sniziće cene brojnih igara. Donosimo pregled sniženja za koja verujemo da će vas zanimati, te kupone za dodatni popust! Novost u ovoj prodavnici jeste mogućnost kupovine do pet istovetnih naslova koji se aktiviraju na Steamu, umesto samo jednog primerka igre koju želite, što je bilo do sada. Paket koji sadrži kontroverznu igru Spec Ops: The Line i sjajnu linearnu akciju The Darkness 2 snižen je za 75% sve do 28. maja u 9 ujutro i košta samo 14,99 dolara, što znači da svaku igru dobijete za po 7,49 ili oko 650 dinara. Probajte da ih nađete po toj ceni u domaćim radnjama ili kliknite ovde da ga kupite na GMG.

Sniženje cene od 75% pogodilo je i strategiju Crusader Kings II, koja do 27. maja u 17 časova košta 9,99 dolara. Football Manager 2013 je snižen za 66% i do 17 časova 28. maja košta 13,59 dolara, a neverovatno zabavna arkada Call of Juarez: Gunslinger i dalje može da se kupi za 11,24 dolara (ispod 1000 dinara za tek objavljenu igru), što je sniženje od 25% i važi do 17 časova, 28. maja.

Međutim, pored vikend sniženja tu su i jednodnevni popusti! Do sutra u 16 časova možete uzeti novu igru iz serijala Tomb Raider po ceni od 16,99 (-66%), a odmah posle toga na red dolaze Hitman Absolution (-66% do 26. maja u 16 časova), The Last Remnant (-75% do 27. maja u 16 časova) i serijal Legacy of Kain (-75% do 28.maja u 16 časova).

Povrh svega, postoji i kupon za dodatno sniženje od -20% na brojne igre: GMG20-LLASD-D8WBQ


Što se tiče drugih prodavnica, ukoliko još uvek niste nabavili sjajni Torchlight 2, posetite Gamersgate. Na samom Steamu, tokom vikenda sniženi su Chivalry: Medieval Warfare (-66%) i MMO igra Defiance (-30%). Ukoliko nešto kupite, javite da znamo! Ukoliko znate za neki popust koji nismo pomenuli, podelite sa drugim čitaocima, nek' znaju i oni - što da se samo vi trošite...
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 13:

  1. Spec Ops + Darkness II je bio za manje od 10$ na Amazonu još prošle godine, tako da i nije neka ekstra ponuda. Torchlight 2 na GG je preskup, pa bio je kod njih pre 2-3 nedelje za 6.5$.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Što reče jedan lik na SG: "Ko može, nek se vrati unatrag kad je bio toliko, pa nek' kupi tad".

      Naše je da kažemo šta i gde ima, svako nek' sam gleda je l' mu se isplati ili ne. Isplativost je stvar trenutka i prilike: Neko će čekati 3 godine da uzme igru za 1$, nekom se isplati da je plati 10 danas, a neko uzeo za 20$ pre godinu dana.

      Izbriši
    2. Kad je cena viša nego što je ranije bila, uvek može da se desi da za par dana bude negde na još većem popustu. Tako da u većini ovakvih slučajeva važi ona stara: strpljen - spasen ;)

      Izbriši
    3. Može da se desi i da ne bude, a pare se u međuvremenu potroše. Razumem ja tvoju logiku, al' ne znači to da ne treba ljudima da ponudimo izbor. Neka sami odluče šta žele da urade...

      Izbriši
  2. http://getloadedgo.com
    Dve igre po izboru (od ponudjenih) za 10 dolara. Ima jako dobrih naslova kao sto su Hotline Miami, Just cause 2, Duke Nukem 3d... Sve dolaze kao Steam kljucevi.
    Takodje, Humble weekly bundle u ponudi ima obe igre iz Alan Wake serijala sa gomilom dodatnog sadrzaja po ceni koju sami odaberete. Moja apsolutna preporuka za ovo, narocito za sve koji su voleli serije Twin peaks i Twilight zone jer se atmosfera prozima krpz igru.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlična preporuka, skroz sam zaboravio na HiB Weekly i Alan Wake ponudu.

      Izbriši
    2. Dobar deal na getgames al ne radi plaćanje preko paypala nažalost...

      Izbriši
  3. Kupio sam skoro Hitman Absolution i CS: Global Offensive tako da sam miran neko vreme.

    OdgovoriIzbriši
  4. Drakensang: The River of Time za 3 dolara na Amazonu (aktivira se na Stimu, super jer igra inače nije dostupna kod nas preko Stima).
    http://www.amazon.com/Drakensang-River-Time-Online-Game/dp/B00CLVZGNW

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prvi Drakensang može da se kupi u novom Be Mine paketu a moguće je da će u narednim danima dodati i River of Time. Kažem MOGUĆE. Tri dolara su u svakom slučaju ništa za jedan oldičan old skul RPG koji šije Dragon Age 1&2.

      Izbriši
    2. Neće dodati River of Time, poznate su već obe tajne igre, a i poslednji bonus. To ne menja podatak da je trenutno prilika da se obe igre dobiju za manje od ukupno 9 dolara.

      Izbriši
  5. Cena za TR je suludo niska pošto se radi o baš novoj igri sa odličnom prodajom! Square Enix stvarno ne čeka sa popustima, uvek se njihove igre brzo nađu na većim popustima a obaraju standardne cene dosta brže od drugih izdavača...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kada je na Steamu nedavno bio popust na TR serijal, mogao je da se uzme ceo paket (10 igara) preko trejda za oko 17 evra. Cenim da ce se to ponoviti s obzirom da Sqeenix grabi kako stigne kako bi se izvukao iz dugova tako da vredi sacekati Summer sale.

      Izbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!