21. lip 2013.

World of Tanks, 8.6 zakrpa

Ultrapopularni MMO World of Tanks juče je dobio novu zakrpu sa oznakom 8.6. Najveća novost je svakako "rastezanje" artiljerijskih linija. Naime do sada je maksimalan tier za artiljeriju bio VIII, dok je sada isti kao i za sve ostale tipove borbenih vozila - X. Mnoge od postojećih samohodnih artiljerija su promenile svoj tier, a ubačeno je i novih deset vozila.

Ova zakrpa je donela i novu azijsku mapu - brdoviti i šumoviti Sacred Valley, koja je bar na prvi pogled bolje balansirana od prethodnih mapa sa ovog kontinenta (Dragon Ridge već odavno nije u upotrebi, dok je Pearl River potpuni promašaj što se balansa tiče). Pored deset ariljerija, Britanci su dobili i novi tier V teški premium tenk Excelsior. Izvršen je i rebalans zarada na tenkovima viših tiera, tako da će da vozila od sada biti nešto lakša za održavanje i bez premium naloga. Zbog mogućnosti da se tzv. zlatna municija kupuje i za ingame valutu došlo je do povećanja cene kako bi se destimulisala upotreba u random okršajima, međutim verovatnije je da će doći do obrnutog efekta jer su ovim poskupljenjem direktno pogođeni igrači bez premiuma, dok će oni koji plaćaju pretplatu biti u nešto boljem položaju.
Mnogim artiljerijama je znatno povećano vreme punjenja i vreme "skupljanja" nišana, što nije naišlo na odobravanje od strane igrača. Došlo je i do promena u balistici, pa je preciznost znatno povećana jer će više hitaca završavati u centru nišana nego ranije, što veoma naginje ka arkadnom izvođenju.





Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!