12. pro 2013.

Besplatni klasici na GOG-u

Verovatno da nema role play igrača koji drži do sebe a da nije igrao neki od prva dva Fallout-a. U sklopu novogodišnje promocije digitalna prodavnica DRM-free igara Good Old Games u naredna dva dana poklanja vam Fallout kolekciju: Fallout, Fallout 2 i Fallout Tactics: Brotherhood of Steel su besplatni za preuzimanje.

Sve što je potrebno jeste da napravite nalog na GOG-u (ukoliko ga već nemate), posetite ovaj link, "kupite" igre za 0 eura i one će se zauvek smestiti u vašoj digitalnoj biblioteci. Ne paničite ukoliko vam "kupovina" ne prođe iz prve, niste vi jedini koji bi želeli ovaj dragulj u svojoj kolekciji ;)

Takođe, na sajtu je počela i novogodišnja rasprodaja sa preko 600 naslova sniženih za 50 $, a očekuju nas i paketi sa popustima i do 80 %.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. "Due to the Fallout franchise rights changing hands from developer Interplay Entertainment to Bethesda at the end of this year as the result of last year's litigation settlement, GOG will no longer be able to sell the games after 2013. Players who purchase these games from GOG before the end of the year, however, can keep them."

    Prst u oko Bethesdi :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!