9. pro 2013.

Bethesda razotkrila Fallout 4 prevaru

Pre izvesnog vremena pojavio se sajt Survivor2299 sa kritpičnom porukom za koju je ceo svet (a posebno onaj deo koji se sastoji od obožavalaca Fallout-a) pomislio da je marketinški trik tima Bethesda, a koji najavljuje Fallout 4. Ispostavlja se da je sve to bila "šala" i da je sajt lažnjak.

Prevarant se pojavio na Reddit-u i u AMA priznao da je sve to bila laž. Predstavio se kao "onaj kreten što je napravio thesurvivor2299". Kaže da nije hteo da troluje fanove, već da natera Bethesda-u da nešto zvanično objavi. Takođe je hteo da okupi ljubitelje Fallout-a na Reddit-u, ali eto ispao je samo kreten.


"Ja sam sebični kreten sa mnogo love. Hteo sam da napravim i CGI-trejler, ali Pit (Hajns, PR firme Bethesda) mi je uništio planove. Možda ću ga ipak objaviti, ko zna, ali ne sada, ne želim da još više nerviram Bethesda-u", kaže tip koji se nije predstavio (osim kao Kreten).

Inače, cela prevala je koštala oko 900$, što je suma za koju sam kaže da mu "ništa ne znači", dodajući, "kao što rekoh, kreten sam i znam to".

Bethesda ga je upozorila da će biti nevolje sa fanovima, što se pokazalo kao osnovano, jer je već dobio pretnje smrću. Ne zezajte se sa ljubiteljima post-apokalipse i strpite se do sledeće stvarne najave Fallout-a 4. Kao što Bethesda jednom reče "samo zvanične izjave dolaze od nas, sve ostalo je đubre i glasina".

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Meni je draze sto se ovo ispostavilo kao prevara, jer to znaci da i dalje ima nade da sledeci Fallout nece praviti sama Bethesda :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!