7. pro 2013.

Vikend besplatnih Steam igara

Dugogodišji korisnici servisa Steam sigurno su navikli na povremene besplatne vikende tokom kojih je moguće isprobati neke od igara sa ovog servisa (preuzeta igra je dostupna u potpunosti bez ikakvih ograničenja tokom trajanja free weekend promocije). Ovog vikenda imaćemo priliku da besplatno isprobamo dve igre: War of The Vikings i Sonic & All-stars Racing Transformed.

War of The Vikings je novi naslov iz FatSHark studija i nastavak je igre War of the Roses. Trenutno je u beta fazi i dostupna je putem Steam Early access programa. Ovo je odlična prilika i da isprobate novotarije koje su od juče u igri - Conquest mod, dve nove mape i novo oružje (koplje). Ako odlučite da se trajno priključite ratu između Vikinga i Saksonaca, za to će biti potrebno izdvojiti 19 evra.

Za ljubitelje karting arkada dostupan je Sonic & All-stars Racing Transformed, igra koja iza Sonic brenda krije jednu od najboljih arkadnih vožnji. Pritom je i pokretač nostalgije svima koji su odrasli uz SEGA igre - vozilima upravljaju neki od najpoznatijih likova iz SEGA igara a staze su inspirisane nivoima iz istih igara. Podržano je igranje do četiri igrača na istom kompjuteru a u ''našoj'' verziji dobija se nekoliko dodatnih likova: Shogun (Total War serijal), Football Manager, Heavy/Pyro/Spy (Team Fortress 2) i General Winter (Company of Heroes). Takođe, upozorenje pre igranja - igra nije nimalo naivna i potrebno je savladati određen broj tehnika jer ćete u protivnom stalno ostajati na začelju i gutati prašinu. Tako da pravac na hub igre i Guides karticu! Tokom vikenda igra se može nabaviti za 5 evra, dok je paket od 4 primerka 15 evropskih novčanica.

Obe igre možete preuzeti ili preko njihovih Steam strana ili direktno kroz svoje Steam biblioteke (nalaze se pod All games). Besplatno igranje traje do nedelje do 19 časova, posle čega igre postaju nedostupne ukoliko ih ne kupite.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!