24. sij 2014.

Uskoro novi DLC za igre Crusader Kings II i Europa Universalis IV

Pored glasno najavljenih novih igara, Paradox Interactive je nagovestio i da radi na novim DLC dodacima za već postojeće igre - Crusader Kings II i Europa Universalis IV. Dok je za potonju to i dalje deo standarnog plana i redosleda izdavanja - osnovna igra plus četiri DLC-a koji nadograšuju mehaniku igre, CKII se izgleda prodaje bolje nego što je prvobitno očekivano, te po drugi put probija prvobitni plan (prvi put sa Sons of Abraham).

Dostupne informacije su trenutno šture: DLC za EUIV nosi ime Wealth of Nations, a njegov sadržaj je nagovešten slikom grba čuvene britanske Istočnoindijske kompanije, koja je dominirala trgovinom u Indijskom okeanu. Sličan geografski fokus očekujemo u DLC-u za CKII, koji je nazvan Rajas of India i za koji se za sada zna jedino da proširuje mapu do istočnih granica indijskog potkontinenta, što predstavlja uvećanje od 50%.

Da li su u Paradox-u gledali "Malu nevestu" ili ne, ostaće zagonetka, ali očigledno je da je Indija ključna reč na njihovom radnom mestu ovih dana.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!