4. velj 2014.

Metal Slug 3 stiže na Steam

Retki su hardcore igrači koji se nikad nisu sreli sa serijalom Metal Slug. Svojevremeno su ove igre bile ''krivac'' za sate provedene u zadimljenim fliperanama, izbivši time nezanemarljive količine novca iz džepova igrača dok su prelazili ''samo još jedan nivo''. Kroz brojna reizdanja koje su ove igre doživele nekako kao da je zaobilažen Steam kao najpopularnija digitalna platforma.

SNK Playmore je odlučio da ispravi tu grešku i uskoro će na Steamu osvanuti Metal Slug 3, port sa NEOGEO aparata unapređen sitnim opcijama poput proizvoljnog igranja kompletiranih nivoa ili autofire funkcijom (prsti će vam biti zahvalni ako ovo uključite!), ali i dodatkom online igranja sa još jednim saborcem. Nezaobilazne su i globalne tabele sa najboljim rezultatima kao i galerija čiji sadržaj ćete otključavati igranjem.

Metal Slug 3 izlazi u petak, 7. februara i koštaće 7 evra. Igru možete kupiti i tokom pretprodaje i uštedeti 25% te je preorder cena 5.24 evra. Obratite pažnju na to da ova igra neće raditi na mašinama sa Windows XP.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!