20. velj 2014.

Oh my darling, Clemetine!

Maleni indie developer SomaSim će vas uz pomoć igre 1849 vratiti skoro dve stotine godina u prošlost, u doba Zlatne groznice kada se hiljade i hiljade ljudi sjatilo u negostoljubiva brda Kalifornije u potrazi za zlatom. U ovoj upravljačkoj simulaciji rastućeg rudarskog gradića imaćete priliku da se obogatite i možda upoznate i svoju Klementinu, prelepu ćerku starog kopača zlata.


Igra je još uvek u fazi beta testiranja, tako da kupovinom stičete pravo na Early Access, ako upotrebimo analogiju sa Steam-om. Još uvek je nije moguće pazariti na Steam-u, ali se nalazi u Greenlight programu, pa je možete podržati ako vam se dopada. Igra košta 9.99 $ i možete je kupiti u okviru IndieGameStand sajta, koji na svakih 96h nudi odlične indie igre za svega jedan dolar (ili više ako mislite da to igra zaslužuje).

Igra će sadržati kampanjski mod sa preko 20 zanimljivih scenarija, a pored toga i slobodni mod u kome možete pustiti mašti na volju i od zabačenog gradića u kalifornijskim brdima izgraditi pravu metropolu. U beti je za sada dostupno samo prvih pet kampanjskih scenarija.

Za više informacija posetite zvaničnu stranicu igre.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Jej, jos jedna upravljacka simulacija! Uzeleo sam ih se. A juce ili prekjuce sam bas video neku novu indi na Steamu, Banished. Izgleda zanimljivo, ali je malcice skupa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Banished je upola jeftiniji na RU prodavnici, tako da se već kod prvog sniženja od 50% može uzeti za ~5€, i ja to jedva čekam.

      Izbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!