28. ožu 2014.

Moebius: Empire Rising, demo i pretrodaja

Phoenix Online Publishing i Džejn Džensen, tvoriteljka serijala Gariel Knight i ključna žena iza novog naslova, najavili su početak pretprodaje avanturističko-natprirodnog trilera, igre Moebius: Empire Rising. Za datum izlaska određen je 15. April, a kao pogodnosti za rane kupce izdvajaju se popust od 20% (trenutno $24 na zvaničnom sajtu i 22.4€ na servisu Steam) i muzika iz igre (32 pesme u MP3 formatu, dostupne za skidanje odmah).


Podsećanja radi, u Moebius-u pratite Malaki Rektora, trgovca antikvitetima i zaljubljenika u istoriju sa detektivskim sklonostima. Dobivši od tajne američke državne agencije nepristojnu ponudu za ispitivanje okolnosti oko ubistva jedne žene, Malaki biva uvučen u razotkrivanje zavere koju su vlada SAD i razne tajne agencije spremne da brane po svaku cenu.


Dvadesetak dana do izlaska igre možete prekratiti isprobavanjem demo verzije, za PC ili Mac. Za poklonike dela Džensenove izdvajamo i vest da je u pripremi za izlazak krajem tekuće godine i osvežena verzija igre Gabriel Knight: Sins of the Fathers, povodom dvadesete godišnjice prvog izdanja.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!