7. tra 2014.

Always Sometimes Monsters stiže krajem Maja

Razvojni tim Vagabond Dog obznanio je da će naslov Always Sometimes Monsters biti dostupan od 21. Maja. Kao izdavač posreduje firma Devolver Digital, a u pitanju je avanturističko-RPG igra, sa naglaskom na interaktivnoj priči. Po rečima tvoraca, namera je da istaknu da u svakom od nas možda "čuči čudovište" i igraču omoguće da kroz izbore koje donese bolje upozna sebe i uoči kako može da se promeni.


Nalazeći se u ulozi osobe koja je na ivici sloma, posle saznanja da ljubav njenog života stupa u brak sa nekim drugim, igrač može slobodno izabrati svoj pol, rasu i seksualno opredeljenje. Ovo će sve uticati na događaje i izbore pred koje vas igra stavlja, a svaki sledeći odabir otvara drugačije putanje kroz priču. U načelu, ovo bi trebalo da svaki ponovni prelazak igre učini donekle jedinstvenim (naravno, ako se ne držite uvek istih izbora).


Always Sometimes Monsters se nalazi u pretrpodaji na servisima Steam (9€) i Humble ($9), što je 10% niže od cene koja će nastupiti kada igra i zvanično izađe.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!