29. tra 2014.

Baštensko ratovanje uskoro i na PC-u

Posle turneje na Xbox konzolama, Plants vs Zombies Garden warfare konačno stiže na PC. Treća igra iz PvZ serijala je iskorak u žanr pucačina iz trećeg lica, preciznije kombinacija pucačine sa tower defense i elementima MOBA žanra. Orijentisana je isključivo ka online igranju i podržava 4, 16 ili 24 igrača (u zavisnosti od moda). Kao i konzolno izdanje, PC verziju pogoni Frostbite 3, isti endžin na kom radi Battlefield 4.

Evropsko izdanje izlazi 27. juna i sadržaće sve do sada objavljene DLC-e. Nažalost, sa igrom će doći i sistem mikrotransakcija kojim će igrači dubljeg džepa moći brže da nabave razne kozmetičke drangulije ali i manja pojačanja sposobnosti. Igru je moguće nabaviti u pretprodaji po ceni od 30, tj. 35 evra za Deluks izdanje.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Узели симпатичну игру и направили спиноф у којем је убачено све што у играма не волим и спаковано у пакет од 30 евра, који опет не доноси сав садржај. Ух...

    OdgovoriIzbriši
  2. Čuj, 30 evra + mikrotransakcije... pored jednog Team Fortress 2 i njemu sličnih.
    Prvo će uzeti lovu koliko mogu pa će prebaciti igru u f2p.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Po onome sto sam video, deluje mi kao da su prvobitno praviti f2p ili trostruko jeftiniju igru ali se predomislili pa lupili 30e cenu. Igranjem dobijas novcice za koje kupujes buster paketice (kao i TCG-ovima) sa random dropovima i kozmetickim dodacima tako da je dusu dalo za f2p.

      Izbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!