17. tra 2014.

Nazdravimo Njuka-kolom

Ako ne znate šta je to Njuka-kola (Nuka Cola) ili ste opersiani od Fallout-a ili ste živeli ispod kamena tamo negde od devedesetih. Čak ni oni koji su se ispileli od devedesetih naovamo morali bi znati za kultno piće iz serijala igaral Fallout.

Bethesda priprema niz projekata vezanih za ovo izmišljeno piće. Nije jasno šta će da urade, ali registrovali su brend radi upotrebe u proizvodnji, onlajn igrama i softveru za telefone. Posredi su patenti koji se odnose na buduću upotrebu, a ne u svrhe zaštite postojećih intelektualnih prava. 


Pretpostavljamo da će im najpre pasti na pamet da proizvode Njuka-kolu u bocama (slično kao što dečica širom sveta danas srkuću iz konzervi sokića Engri Brds). S obzirom na to da Bethesda proširuje ponudu proizvoda u prodavnici, izvesno je da ćemo uskoro i mi matori moći da srkućemo Njuka-kolu. Što se ova druga dva patenta tiče, teško mi je da zamislim igru zasnovanu na izmišljenom karamelizovanom bezalkoholnom piću, ali sve je moguće.

Inače, nisu samo Engri Brds na tržištu sa brendiranim sokićima, tu je i Quaffe, islandskog tima CCP koji već neko vreme prodaje piće iz igre EVE Online.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. relevant: http://i.imgur.com/o45xxa4.jpg

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Racuna li se to sto se okupah jednom u bazenu sa radioaktivnom vodom? Doduse, nisam imao tad pri sebi flasu Kole...

      relevant: http://www.manapotions.com/

      Izbriši
  2. Sećam se kada je moj lik razvio zavisnost od te kole u dvojci, davno beše. Tada nisam imao pojma za šta služi piće pa sam ga iskoristio u invertaru radi fore. Kad ono međutim.
    Da li to znači da ćemo sada IRL moći da postanemo zavisnici? :D

    Ipak, za sada ću da nazdravim sa originalnom kolom, u ime toga da batale sami da prave naredni Fallout već da daju Obsidianu ponovo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Svako malo neke glasine vezane za FO 4, i uvek se na kraju ispostavi da su ili fake ili nemaju veze sa najavom nove igre.:(

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!