18. tra 2014.

Nova Logitech K830 tastatura u prodaji

Logitech je danas predstavio Living-Room Illuminated tastaturu sa oznakom K830, za bolje upravljanje i uživanje u multimedijalnim sadržajima vašeg HTPC (Home Theatre Personal Computer). Logitech K830 energiju dobija iz punjivih baterija, a tasteri su joj sa belim pozadinskim osvetljenjem. Ugrađeni touchpad (pločica osetljiva na dodir) uspešno zamenjuje miša, dok napredne mogućnosti bežičnog povezivanja omogućavaju da možete da pišete ili upravljate TV-om sa svog kauča ili kreveta, čak i u mraku.


Logitech Illuminated Living-Room tastatura K830 ima automatsko prigušivanje ili pojačavanje osvetljavanja na pozadinskim tasterima u zavisnosti od količine svetla u prostoriji, tako da možete pisati bez ikakvog napora u svim uslovima osvetljenja. Kada se tastatura koristi, tasteri će biti osvetljeni, a čim prestanete s kucanjem, pozadinsko osvetljenje se isključuje posle pet sekundi, kako bi se uštedela energija.


Tastatura je, kompaktna i lagana, s tasterima koji pružaju mekani osećaj u radu. Domet bežične veze ide do 10 m, zahvaljujući malom Unifying prijemniku. Da biste izbegli tradicionalno korišćenje tastature i miša ili njihovo stalno traženje i nespretno korišćenje tokom rada na kauču,sofi ili gde god vam je milo, ova tastatura kombinuje mogućnosti korišćenja dva uređaja u jednom. Touchpad na tastaturi je vrlo gladak i ima preciznu kontrolu kursora, a zaobljene ivice tastature čine je lakom za držanje i vertikalno odlaganje u prostoriji radi uštede prostora.


Logitech Illuminated Living-Room tastatura K830 se očekuje u Evropi u aprilu po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 100 evra.


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!