16. tra 2014.

World of Tanks, HD presvlačenje

Postaknut skorim izlaskom "kopnenih snaga" War Thunder-a iz beta testiranja, WarGaming je sa današnjom 9.0 zakrpom počeo presvlačenje tenkova u HD ruho. Ovo je ujedno i poslednja zakrpa koja će doneti nove tenkove koji nisu HD, dok će većina vozila koja se već nalazi u igri tokom godine postupno dobijati modele visoke rezolucije.

Za sada će samo deset tenkova preći na HD modele: ruski T-54 i T-34-85, nemački Tigar, Panther i Maus, američki M4 Sherman, M18 Hellcat i M103, kao i britanski Centurion Mk. 7/1 i lovac na tenkove Tortoise. Na sva zvona se najavljuje i uvođenje Havok fizike, ali od toga još uvek nema ništa, mada će od sada kupola tenka otpasti sa olupine ukoliko dođe do eksplozije nekog od spremišta municije u tenku.



Posle debakla sa modom nacionalnih bitaka, WG će pokušati da se iskupi uvođenjem novog moda istorijskih bitaka. Za početak su tu bitka kod Kurska, bitka u Ardenima i Balatonska ofanziva, a u ovom modu će moći da učestvuju samo istorijski verodostojna vozila, i to samo sa naoružanjem koje su zaista i posedovala (tj. bez najjačih topova koje je WG dodao na svoju ruku zbog balansiranja).


Prema nezvaničnim informacijama zbog prebacivanja postojećih modelau HD tokom ove godine više neće biti dodavanja novih tenkova (uz izuzetak premium vozila). Ostavljena je jedino mogućnost da se tokom jeseni pojavi mini-grana lakih tenkova sa Christie ogibljenjem.


Trejler koji najavljuje ovu zakrpu izgleda kao da ga je režirao lično Majkl Bej, pa će se oni koji već duže vreme "poste" od "tenkića" sa pravom zapitati da li je to ista ona igra koju su igrali. Nedavno je WoT proslavio i svoj treći rođendan, a saznali smo da su u proteklih godinu dana igrači širom planete potrošili oko 475 miliona dolara na ovu igru.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!