23. svi 2014.

Objavljena igra The Incredible adventures of Van Helsing II

Tačno godinu dana nakon izlaska odličnog prvog dela, dostupan je i drugi deo akcionog RPG-a na Steam-u, po ceni od 15 evra. Kao i kod prethodnika, radnja ovog dela nas vraća u veličanstveni svet Brogovije, prepun neprijatelja sa nadljudskim moćima i uvrnutih naučnih eksperimenata prevodjenih antagonistom generalom Harkerom. U novom delu, možete birati između tri klase likova : Hunter, Thaumaturge, i Arcane Mechanic, a svaka ima sebi svojstvene veštine.

Od novina se izdvaja još vise opcionih tower defense mini igara, u kojima morate braniti utvrđenje i druge strateški važne lokacije od talasa neprijatelja, koristeći zamke čijim ćete uspešnim radom napredovati sve do maksimalnog sedmog nivoa. Kao vođa Borgovijskog pokreta otpora, od sada možete vršiti razna podešavanja vaših trupa, od izbora borbene opreme i njenog unapređenja pa sve do slanja specijalnih agenata na vremenski ograničene misije radi sticanja iskustvenih poena i plena.


Van Helsingu, našem protoganisti, u ovom delu ponovo pomaze Katrina, duh i vaš saborac sa sopstvenim sposobnostima i moćima i osobinama. U toku igre srešćete i Chimere, stvorenja koja možete privući na svoju stranu, poboljšati im osobine i sposobnosti, i prizvati ih u toku borbe.


Multiplejer komponenta igre se sastoji od PvP ( igrač protiv igrača) duela do 8 igrača i igranja kampanje ko-operativno do 4 igrača.






Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!