17. lip 2014.

Bot Colony, prodaja i demo

North Side, nezavisni razvnojni tim iz Montreala, pustio je igru Bot Colony u prodaju na Steam-u. Tačnije radi se o prvoj sezoni igre, zvanoj Landfall. Dve epizode su dostupne odmah, a treća stiže krajem leta. Kolonija botova je avantura, koja namerava da se istakne načiom igranja - robotima zadajete uputstva i postavljate pitanja glasom (moguće je isto raditi i preko tastature).


Autori tvrde da je raspoznavanje govora na nivou, a da će odgovori robota biti kontekstualni. Uz to mogu vam prikazati određene događaje kojima su prisustvovali. Zamisao je da razgovor igrača i botova ide podjednakim tokom kao da se radi o dve prave osobe.


Ako vam ovaj koncept zvuči zanimljivo, možete probati demo mini-igru u kojoj postavljate 20 pitanja jednom od botova iz Kolonije. Svako pitanje koje postavite doprinosi bazi podataka o svakodnevnim razgovorima, koja se koristi kao alat za unapređivanje govornih veština botova unutar igre. Bot Colony se može kupiti na Steam-u za 13.5€ ili na sajtu proizvođača po ceni od $16.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!