11. lip 2014.

Fifa 15 dostupna za rano naručivanje

Nova verzija sjajne sportske simulacije, razvijana je od strane EA Canada u novom pokretaču nazvanom Ignite, stiže 25. septembra na sve platforme i već je dostupna za rano naručivanje putem prodavnice Origin, po ceni od čak 70 evra za Ultimate Team verziju igre. Svi kupci pomenute verzije dobiće 37 evra vredan paket sadržaja nazvan Ultimate Team, koji donosi Mesija, koga možete koristiti na 5 utakmica, 40 zlatnih paketa sličica FUT, te dodatnu opremu klubova.

Sa grafiče strane, nivo detalja je neverovatan, mislilo se i na sitnice, pa tako na fudbalerima, nakon klizećeg starta, možete primetiti prašinu i blato na kopačkama i opremi, lepšanje korner zastavice, animirane reklame, navijačke reakcije tipične za zemlju i klub koji vodite i mnogo toga drugog.


Poboljšana je kontola lopte, reakcije i potezi fudbalera; odbrambeni igrači sada mogu svojim telom i snagom da blokiraju protivnika i spreče kontakt sa loptom, podižući tako realističnost igre na sasvim novi nivo.


Saigrači, ali i protivnici, sada su dosta inteligentniji, donose odluke na terenu u zavisnosti od situacije, pa tako na primer, ukoliko vaš tim vodi, mogu, u fudbalskom žargonu rečeno, da parkiraju autobus pred golom, odnosno ukoliko gube, da stvaraju direktne šanse u napadu sve do poslednjeg trenutka, dok ne dođu do izjednačenja ili čak pobedonosnog pogotka u poslednjim sekundama utakmice.



Kako sve to izgleda dok igra zvanično ne izađe možete videti u trejleru sa sajma E3!


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!