6. lip 2014.

Iz Logitecha stiže nova kolekcija u boji

Logitech, svetski lider na tržištu računarskih periferija, najavio je svoju šestu po redu dizajnersku kolekciju periferija za računare, koja uključuje tri Logitechova popularna miša u potpuno novom dizajnu i jarkim bojama, kojima će se naročito obradovati pripadnice lepšeg pola. Nova Logitech kolekcija sadrži računarske miševe svetlog i živopisnog modnog stila koji će krasiti vaše radne stolove i sa kojima možete izraziti vas lični stil.



Od dvobojnih miševa do onih sa privlačnim šarama, u novoj Logitech Color Collection se nalaze neki od najpopularnijih miševa kao što je Logitech bežični miš M325 koji predstavlja savršenu kombinaciju preciznosti i udobnosti, a dizajniran je specijalno za precizno listanje veb stranica na Internetu. U kolekciji se, takođe, nalazi i Logitech bežični miš M317 koji poseduje tehnologiju za optičko praćenje i kompaktan dizajn, te Logitech mini miš M187, mali miš kog možete nositi sa sobom jer je toliko kompaktan da lako može stati i u vaš džep.



Preporučene maloprodajne cene za novu Logitech Color Collection paletu proizvoda su 30€ za Logitech bežični miš M325; 25€ za bežični miš M317 i 20€ za mini miš M187. Nova kolekcija se očekuje tokom juna 2014.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!