4. lip 2014.

Logitech predstavio novi prenosni bežični zvučnik X300

Logitech je danas predstavio X300, prenosni bežični stereo zvučnik koji je osmišljen za slušanje muzike u pokretu. Pomoću ovih zvučnika možete reprodukovati muziku ili zabavne sadržaje, tako što zvučnik povežete s uređajima koji podržavaju bluetooth vezu, i to na udaljenosti do 10 metara, te tako opušteno i neometano uživate u dobrom zvuku. Ovaj prenosni bežični stereo zvučnik pruža širok spektar zvuka i poseduje specijalno pozicionirane zvučne jedinice koje su postavljene u smeru prema gore i prema spolja, kako biste dobili bogat zvuk s preciznim basovima i srednjim i visokim frekvencijama tonova.


Zvučnik je jednostavan za povezivanje i kontrolu, pri čemu možete podešavati nivo jačine zvuka ili odgovoriti na telefonske pozive a da ne propustite nijedan takt vaše omiljene muzičke numere. Zvučnik ima ugrađenu litijumsku bateriju i može da radi u kontinuitetu pet sati. Ugrađenu bateriju možete napuniti koristeći pripadajući mikro USB kabl.


Logitech X300 prenosni bežični stereo zvučnik se očekuje u Evropi u avgustu ove godine po ceni od 70 evra i biće dostupan u crvenoj, azurno plavoj, sivo-ljubičastoj i braon-crnoj kombinaciji boja.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!