18. lip 2014.

Magrunner: Dark Pulse besplatan za preuzimanje

Prodavnica GOG danas pravi posebnu promociju svoje letnje rasprodaje i u naredna 24 časa svim članovima besplatno deli Magrunner: Dark Pulse. Da biste dobili igru neophodno je da posetite gog sajt, ulogujete se na postojeći nalog ili napravite novi i pronađete veliku reklamu sa Download Magrunner for FREE porukom. Nakon toga vaša biblioteka biće bogatija za pomenuti naslov. Reč je o akcionoj igri sa dosta prostornih zagonetki u stilu Portala. Ako ste obožavali Portal, ovaj naslov svakako ne bi trebalo da propustite.


Pored toga, na sniženjima 75 do 90% nalazi se veliki broj naslova, uključujući kolekciju Hitman klasik, kolekciju Raymanovih avantura, Thief kolekciju, te za ljubitelje horora odlični Outlast i Alan Wake.

Zapamtite, sve igre u prodavnici GOG su DRM-free, tj. nemaju zaštitu koja ometa kupce prilikom igranja.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Ono sto se mora napomenuti je da je ovo jedna od tek dve moderne igre sa Lavkraftovskim elementima (gde je druga Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth).

    Inace je Magrunner tezi od Portala, makar meni bio. Ima deonica koje su maltene iz filma Kocka po atmosferi i desavanjima, sto mi je dodatno povecalo uzivanje u igri.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!