12. srp 2014.

Izašla igra Deadstone

Deadstone, 2D pucačina sa pogledom odozgo i primesama RPG i tower defense žanrova, doživela je izdanje za Windows operativne sisteme. U pitanju je prva izašla iz stroja firme Timeslip Softworks, koju čini irski bračni par MekHju.

Naslovna kolonija na Marsu trpi neprestane napade zaraženih stranaca i svi pokušaji odbrane mogu se pokazati uzaludnim. Šatl izvesnog Blejka, izbeglice sa svemirske stanice Ikar koju je uništila ista epidemija, ruši se blizu Deadstone-a. U ulozi Blejka, igrač postaje bukvalni dar sa neba koloniji, i njen novi šerif.




Preuzimate odgovornost za opstanak grada, i branite ga kako ličnim jurišima na napadačem tako i kroz upravljanje ograničenim sirovinama i unapređivanje odbrane. Na raspolaganju vam je širok spektar oružja, opreme i nadogradnju, a likovi napreduju po razgranatom sistemu zvanom S.C.A.M.

Za napomenuti je da Deadstone podržava igranje dve osobe zajedno, ali samo na jednom računaru. Igra se može kupiti preko zvaničnog sajta a nalazi se i na Greenlight odeljku Steam-a.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!