10. srp 2014.

Mala letnja nagradna igraPoštovani čitaoci i surferi namernici, pred vama je Mala letnja nagradna igra bloga Igrorama. U prilici ste da osvojite neku od zabavnih igara koje poklanjamo, a sve što treba da učinite jeste da pratite priložene linkove, koji će vas odvesti na stranice izvlačenja na servisu SteamGifts, koji se brine da pokloni budu dodeljeni nasumično, igračima koji date igre još uvek ne poseduju u svojim Steam bibliotekama.


Molimo vas da poštujete pravila i ne delite linkove do izvlačenja koja se kriju iza kvizova, već dopustite svima koji su zainteresovani za te igre, da sami odgovore na nekoliko lakih pitanja. Za isporuku poklona odgovorni su autori pojedinih izvlačenja. Ukoliko dobitnici ne budu poštovali pravila servisa SteamGifts, izvlačenje će biti ponovljeno. Ukoliko se prečice do izvlačenja ne učitaju iz prvog pokušaja (jer je SG usporen iz nekog razloga) sačekajte malo pa osvežite stranicu.

Pokloni koje dodeljuju naši čitaoci:


Iz nekog razloga ne možete da koristite servis SteamGifts? Nismo zaboravili ni na vas!


Svim učesnicima želimo mnogo sreće, a ostalima da lepo provedu ovo leto i bez briga dočekaju zimu! Srećan vam Teslin rođendan!
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!