30. srp 2014.

Najbrži miš na svetu stiže iz Logitech kuhinje za igrače

Logitech, svetski lider na polju proizvoda koji nas povezuju sa digitalnim dobom, predstavio je danas svoje novo čedo iz G serije miševa, najbržeg miša namenjenog igračima posebno FPS igara, pod nazivom G402 Hyperion Fury. Hyperion Fury dolazi s novom ekskluzivnom senzorskom tehnologijom Fusion Engine s kojom može ostvariti pouzdano praćenje pokazivača miša od 500 inča u sekundi (IPS) ili ti 12m/s, i već poznatom Logitechovom Delta Zero tehnologijom kojom se postiže izvanredna preciznost. Dizajniran je da bude izuzetno lagan, a u kombinaciji s preciznošću i novim mogućnostima koje pruža Fusion Engine, omogućava neverovatnu brzinu, ludo prebacivanje između DPI rezolucija u letu, te bolje reflekse u igrama.


Fusion sistem, koji se nalazi u Hyperion Fury mišu, delo je Logitechovih inženjera i rešava učestale probleme s kojima se susreću FPS igrači: najčešće miševi ne mogu da prate brze pokrete igrača. Kombinujući optičku tehnologiju s meračem brzine i žiroskopom, Fusion sistem će igračima pružiti do sada nedostižnu brzinu praćenja,naročito zahvaljujući ugrađenom 32-bitnom ARM procesoru.Osim toga, lagani materijali i nisko trenje omogućavaju izuzetno brze poteze pri kojima ne gubite osećaj udobnosti prilikom igranja.


Igrač može u trenu pristupiti nekoj od četiri DPI postavke tako da se u igri vrlo lako može prebaciti sa detaljnog snajperskog nišanjenja na brze poteze, i to sve s maksimalnom preciznošću. Korišćenjem Logitech Gaming softvera možete dodati i petu DPI postavku i prilagoditi iskustvo igranja vašim željama. S brzim prebacivanjem DPI, Hyperion Fury može ići od 4000 DPI do 240 DPI dok trepnete, što igračima daje mogućnosti optimalnog podešavanja miša sopstvenom stilu igranja.


Hyperion Fury ima osam programabilnih tastera koji se mogu podesiti kako želite nezavisno od toga da li želite složene makro naredbe ili pojedinačne tastere i to uz pomoć Logitech Gaming softvera. Možete da memorišete konfigurisane postavke i uvek im maksimalno brzo i lako pristupite. A sa odzivom od svega 1 milisekunde, Hyperion Fury garantuje da će sve vaše naredbe biti izvršene u najkraćem mogućem vremenu.


Logitech G402 Hyperion Fury FPS gejming miš se očekuje u Evropi u avgustu 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 59,99 evra.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!