31. srp 2014.

Predstavljen novi lik u igri Assassin’s Creed Unity

Ubisoft je danas predstavio novi promotivni video snimak u CGI tehnologiji. U njemu je prikazan glavni protoganista igre Arno, u trci sa vremenom kroz haotične ulice Pariza, kako bi spasao Elizu sa giljotine. Eliza je novi ženski lik, koji je izuzetno važan za radnju igre, a njeni planovi da obezbedi svoje mesto u redu Templara ce se ukrstiti sa Arnoovim ciljevima.


Osim novog video snimka, Ubisoft nas je obavestio da se priprema i nova, sedma po redu, knjiga Olivera Boudena, zasnovana upravo na pomenutoj igri. Novo papirno izdanje je bazirano na prethodnim Assassins novelama sa 3 miliona prodatih primeraka, i objašnjava doba kada su klasne razlike između bogatih i siromašnih bile dosta izražene (kao da sada nisu, al' dobro) i kako je cela nacija zbog toga trpela. Naracija je iz perspektive Elize; knjiga prati nju i Arnoa uvučene u večite sukobe između Assassina i Templara, u svetu sa nezamislivim opasnostima, dok se bore da osvete sve što su izgubili.

I to nije sve, svi ljubitelji serijala mogu od danas da naruče posebne figurice Elize i Arnoa po ceni od 39.95 evra putem Uplay prodavnice.



Assassin’s Creed : Unity izlazi širom sveta 28. oktobra, nova knjiga će biti dostupna od 24. novembra, a figurice u zvaničnu prodaju izlaze 14. oktobra 2014 godine.


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!