5. kol 2014.

Activision predstavio kolekcionarska izdanja CoD: Advanced Warfare

Activision Publishing, odeljenje kompanije Activision Blizzard, objavilo je detalje tri kolekcionarska izdanja novoe igre Call of Duty: Advanced Warfare. To su The Atlas Pro Edition, Atlas Limited Edition i Atlas Digital Pro Edition. Cene kolekcionarskih paketa iznose 80 dolara za Atlas Limited, 100 dolara za Atlas Digital Pro, te celih 120 dolara za Atlas Pro izdanje igre.

Inspirisano Atlas korporacijom, u 2054. godini, vodećom privatnom militarnom grupom pod vođstvom Džonatana Ajronsa, Call of Duty: Advanced Warfare Atlas Limited izdanje igre nam donosi multyplayer mapu pod imenom Atlas Gorge (moderna verzija igračima omiljene COD 4 mape, Pipeline) te čeličnu kutiju u kojoj se nalaze umetnički radovi iz igre, Welcome to Atlas: Advanced Soldier uputstvo, i paket digitalnih sadržaja Atlas koji sadrži Atlas egzoskeleton, oružja sa Atlas obeležjima, Bal-27 AE pušku, te Atlas 45 AE pištolj, šlem za vojnika, karticu igrača, svojevrsni potpis na zamrznutoj sceni ubistva u igri, 5 supply drop paketa i na kraju muziku iz igre.


Atlas Pro verzija igre je sveobuhvatno izdanje igre koje sadrži i sezonsku propusnicu (sa 4 dlc paketa mapa za mrežne okršaje). Atlas Digital Pro verzija je namenjena igračima koji više vole digitalnu verziju i sadrži sve što i prethodno nabrojane uz dodatak Atlas Personalization paketa.


Pored toga najavili su za 11. Oktobar i novi video vezan za mrežnu komponentu igre i multyplayer okršaje, te inovativno uvođenje supply paketa i njihovu implementaciju. Objavili su i dva video snimka,jedan u kome se govori o zvučnoj komponenti igre a drugi o kampanji i radnji koja prati igru.

Video snimak o Zvučnoj komponenti igre

Kampanja

Call of Duty: Advanced Warfare radi Sledgehammer Games za sve igračke platforme, i izlazi za PC i konzole nove generacije 4.11. 2014. godine.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!