23. ruj 2014.

Pratite recenzije bloga Igrorama direktno na mreži Steam


Najveća digitalna prodavnica računarskih igara na svetu, Steam, omogućila je od danas da pratite preporuke "vodiča", pored postojećih recenzija koje pišu korisnici. Ovo omogućava da se na stranici svake igre prikaže kratak komentar odabranog "vodiča kroz svet igara" i link ka punoj recenziji. Kako je ova funkcija savršena (da ne kažemo, napravljena baš za) medije, pridružili smo se svetskim medijima i omogućili vam da bez posete blogu, direktno sa Steam stranice svake igre, vidite da li smo je opisali, te šta (ukratko) mislimo. Ukoliko poželite, jednim klikom dolazite na blog Igrorama, direktno na stranicu koja sadrži opis.

Da biste počeli da pratite naše preporuke, dovoljno je da posetite Igroraminu zvaničnu stranu na mreži Steam i kliknete na komandno dugme "Follow", koje se nalazi u gornjem levom uglu.


Napomena: Pošto je reč o novoj funkciji, tek dodajemo postojeće recenzije (ne sve, očajne igre koje smo s pravom napljuvali ne preporučujemo, jelte) pa za sada nisu "pokrivene" sve igre koje smo opisali, a ranim pratiocima može da se prikaže gomila preporuka odjednom u blotteru, tj. naslovnoj strani zajednice, gde se prikazuju vesti. Ovo je privremen problem koji će sam od sebe da se reši čim dodamo preostale recenzije.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!