9. ruj 2014.

Smrt dolazi po Simse

Kako stvari stoje, izgleda da je Simsima odzvonilo. Posle gneva publike zbog rezanja igre na froncle, stiče se utisak da je The Sims 4 korak unazad u odnosu na prethodne iteracije. EA je objavila neuverljiva i prilično uvredljiva (za inteligenciju igrača) objašnjenja za ukidanje omiljenih delova igre. 

Na zvaničnim forumima već se poteglo pitanje da li će The Sims 5 ispraviti gluposti iz ove nove igre, na šta je producent igre izjavio: "Ne radimo na The Sims 5. Ne razmišljamo o The Sims 5. Ako The Sims 4 ne budu uspešni, neće biti The Sims 5". Praktično, poručio nam je da se slikamo sa ovom verzijom i da uredno kupimo sve što budu izbljuvali, ako hoćemo da se nešto popravi. 

Da li je to kraj franšize?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Sve se da ispraviti kroz par besplatnih "zakrpa". Testirali su koliko daleko mogu da odu izbacujući sadržaj iz osnovne igre (naravno, sve bi se to kasnije doplaćivalo kroz ekspanzije), nisu uspeli i sada ćemo videti kako planiraju da se izvuku. Osim ako im igrači ne pomognu i krenu metodom "daj šta daš", podržavajući takav princip.
    Meni lično je, igrajući prethodne igre u serijalu, osnovna verzija (uz jednu ekspanziju eventualno) dovoljna, al' nemam ništa protiv da se EA malo spusti na zemlju.

    Kraj franšize? Nikako.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ogoljeno đubre koje ugred izgleda IDENTIČNO kao The Sims 3? Ne, hvala.
    Radije bih da EA izbaci The Sims (Super Mega Giga Ultra) Deluxe na GOGu, pa da se podsetimo kako je ova priča ustvati imala prelep početak.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!