2. lis 2014.

Otvoren sajam IGROMIR 2014 u Moskvi

Danas je počeo najveći Ruski sajam koji okuplja izdavače, proizvođače i igrače video igara, te novinare (a kako bi bez drugačije) koji o njima pišu, Igromir 2014. Trajaće do petog oktobra, a održava se po deveti put za redom. Po prvi put, u okviru ovog igračkog sajma, održaće se i manifestacija Comic Con Russia, sa ciljem da postane najpoznatiji događaj te vrste u ovom delu sveta. Sa poslovne strane, najvažniji deo svega ovoga za izdavače i novinare svakako jeste Zbor ruskih izdavača igara (KRI Conference). Održava se po 12. put i prilika je da se prisustvuje zanimljivim i korisnim seminarima, upozna sa autorima te naravno, da se predstave brojni timovi i nove igre sa ovog područja.


Prisustvuju brojni izdavači iz celog sveta, uključujući Ubisoft, Bandai Namco, SEGA, Konami, WB Games, CD project RED, Wargaming.net i druge, ali i proizvođači hardvera i poslovnih aplikacija, poput MadCatz, CoolerMaster, Asus itd.




Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Drago mi je da se sve više povećava interesovanje za igračke sajmove, pogotovo u istočnom delu Evrope. Nadam se da ću nekada imati priliku da prisustvujem na nekim od njih. Znate li možda da li na Balkanu postoji tako nešto (ili da li ima planova)?

    OdgovoriIzbriši
  2. Ima PlayExpo u Bugarskoj. Održava se tokom aprila u Sofiji. Link: http://goo.gl/xYvSYr

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!