3. stu 2014.

Clandestine započeo Early Access program

Nešto je trulo u državi Danskoj, ali nešto i cveta. Posle neobične RPG strategije Expeditions: Conquistador, momci i devojke sa Logic Artists platnog spiska spremili su Clandestine, kooperativnu šunjalicu, koje je počela prolazak kroz Early Access program na Steam-u.


Sredina je, nama omiljenih, devedesetih. Kraj hladnog rata naizgled je umanjio vrednost kako bivših sovjestkih, tako tajnih agenata NATO. Neko ih, jednog po jednog eliminiše, ma koliko oni bili ubeđeni da su dobro skriveni. Nelagodnost kod velikih sila je tolika da CIA i njen ruski pandan, FSB sastavljaju zajednički tim u pokušaju da otkriju ko stoji iza ubistava. Vodite dvočlanu terensku ekipu, Hakera i Špijuna, čije se veštine nadopunjuju, što je idealna podloga sa saradnju dva igrača (mada se može igrati i solo).


Kupovina Clandestine tokom Early Access-a iziskuje 27€ (popust od 10%) i sa sobom nosi gratis prvi DLC paket koji bude objavljen. Da njen tok ne bi bio prerano otkriven, kampanja neće biti dostupna tokom ovog perioda. Umesto nje tu su mape sa izazovima, kao i tri posebna moda - Cleaner, Smash & Grab i Exfiltrate.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Ijao sto volim sunjalice! Hvala za preporuku, ne verujem da bih ovo video u suprotnom!

    OdgovoriIzbriši
  2. Prilicno zanimljiv koncept, nadam se da ce ispasti kako treba.

    OdgovoriIzbriši
  3. Deluje veoma zanimljivo. Odavno smatram da nam treba još igara na temu tajnih agenata. :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!