4. stu 2014.

Far Cry 4, detalji o sezonskoj propusnici

Sezonska propusnica za najnoviju iteraciju Plača u daljini donosi nam nekoliko dodatnih misija koje možete igrati sami ili sa društvom, PvP mod u kome možete formirati tim sa vašim drugarima u borbi protiv drugih timova, te šansu da se suoćite sa čuvenim mitskim bićem Himalaja, Jetijem.


Dodatne misije koje čine sezonsku propusnicu i produžuju boravak u Kyratu su: The Syringe, u kojoj je cilj igrača da sačuva redak recept od armije zloglasnog Pagana Mina, Escape from Durgesh Prison, u kome vodite Ajaya i Hurka u bekstvu iz pomenutog zatvora krcatog snagama diktatora, i na kraju 5 misija sa Hurkom i njegovom omiljenom “igračkom” harpunom, a koje možete preći samostalno ili u društvu.

PvP mod u paketu je Overrun, u kome je cilj da kontrolišete što više neutralnih lokacija širom Kyrata te sprečite njihovo osvajanje od strane neprijateljskih snaga.

Ipak posebna poslastica za sve igrače koji obezbede sezonsku propusnicu jeste Valley of the Yetis. Ajayov helikopter se srušion negde u Himalajima. Na vama je da istražite okruženje i pronadjete potrebne predmete kojim će te obezbediti i unaprediti vaš kamp pre pojave noćne opasnosti. Da kao što možete pretpostaviti u pitanju je mitsko stvorenje, Jeti.

Sezonska propusnica se prodaje zasebno i košta 30 dolara a dostupna je od prvog dana izlaska igre, 18. novembra, a oni koji su prednaručili Far Cry 4 Gold Edition u sklopu ove verzije imaće i sezonsku propusnicu i osnovnu igru, a dobiće i popust pri kupovini svih sledećih dodataka.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!