9. velj 2015.

Assassin’s Creed® Rogue, od sutra dostupan u prodaji

Assassin’s Creed® Rogue, igra koja je prvobitno planirana isključivo za Playstation 3 i Xbox 360 konzole krajem prošle godine, od sutra 10. februara biće u prodaji i za Microsoft Windows sisteme po ceni od 50 eura, odnosno 60 eura za Deluxe izdanje. Ovo je osmo po redu ostvarenje u Assassins Creed franšizi, nastavak Assassins Creed IV: Black Flag, čije se radnje odvijaju pre dešavanja u Assassins Creed III, dok je poslednja misija u igri direktan uvod u priču aktuelnog Assassin's Creed Unity. Priča je smeštena u 1752. godinu tokom rata koji je trajao punih 7 godina, i prati glavnog lika Shay Patrick Cormac-a, mladog člana Bratstva ubica, koji se odlučuje da pređe na tamnu stranu i postaje Templar, lovac na članove Bratstva ubica. Igra je po načinu izvođenja slična Black Flag-u, sa sada već čuvenim pomorskim bitkama, ovoga puta sa novim brodom pod nazivom Morrigan i par novih oružja za kopnenu i pomorsku borbu. Ipak ovo ostvarenje će biti posebno po tome što je ovo prva igra u koju je ubačena podrška za sistem SteelSeries Sentry sa Tobii eye tracking softverom koji unosi dašak svežine u dosadašnji način igranja igara. U pitanju je sistem infracrvenih mikroprojektora koji skeniraju vaše oči 50 puta u sekundi, kako bi pružili jedinstveni pogled u igri upravo preko vaših očiju. Primera radi ako u ovoj igri pogledate levo kamera će se pomeriti u levu stranu ekrana,i obrnuto.


Svako prednaruči PC izdanje igre putem Uplay prodavnice mogu da izaberu jednu od sedam igara iz franšize po izboru besplatno, a ko naruči digitalno izdanje dobiće bonus materijal u vidu dodatne misije The Siege of Fort de Sable i paket opreme za istraživanje. Kod Deluxe izdanja igre se pored pomenutog paketa opreme za istraživanja i dodatne misije dobijaju paketi pod nazivom The Master Templar, The Explorer and Four Time Savers.


Pored ova dva izdanja, postoji i izdanje namenjeno kolekcionarima po ceni od 60 eura, a u paketu se dobija jedinstvena kolekcionarska kutija, muzika iz igre, tri litografije, knjiga sa umetničkim radovima i još jedna dodatna misija pod nazivom The armor of Sir Gunn’s Quest.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!